Wat zijn de voordelen van persoonlijke

Sieraden met betekenis

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke sieraden kunnen worden gebruikt om een zielsverwant te identificeren, een goede vriend, of een lid van een totaal denkbeeldig ras zoals de maanwandelaars of de judas die voor problemen zorgen. Het kan ook een talisman zijn om geluk te brengen of het kan worden gedragen om iemands sociale/professionele status te verbeteren. Hoe dan ook, het is een sieraad waar de meeste mensen plezier aan beleven.

In de huidige westerse samenleving worden juwelen met betekenissen vooral gedragen om een modestatement te maken en worden zij vaak gezien als een uitdrukking van de persoonlijke smaak en persoonlijkheid van het individu. De klassieke talismanjuwelen van weleer hadden echter meer een ceremonieel karakter en werden gedragen om het lichaam te beschermen.

Wij zien dus dat het dragen van juwelen in onze begintijd meer een symbolisch karakter had en werd gekozen om een of andere taak te vervullen die door magiërs werd uitgevoerd. In onze moderne cultuur zien we dat de meesten van ons juwelen dragen om een modestatement te maken en vaak is wat we op magische wijze dragen niet in overeenstemming met onze overtuigingen en kan dit in onze sociale groepen voor opschudding zorgen. Dit absolute gebrek aan geloof in het belang van juwelen voor ons leven en voor onze magische wereld is echter reden genoeg om het belang van talismannen ernstig te verwaarlozen.

Dus wat zijn deze talismannen en wat doen ze voor ons? Ware talismannen zijn, volgens de joodse tradities, stenen of voorwerpen die door een levend mens over het hart van het slachtoffer worden geworpen om de ziel van de vijanden te stelen. Deze stenen zijn gewoonlijk zeer groot, bijna slingerend, en kunnen gemaakt zijn van een van een aantal materialen. Ze kunnen gemaakt zijn van hout, metaal, ivoor of zelfs plastic. Om een correct gegoten amulet af te werpen, moet de persoon of het voorwerp dat moet worden beïnvloed, volledig nat zijn of volledig met water bedekt zijn. In het binnenste van de betovering bevinden zich poreuze wezentjes die ervoor zorgen dat de betovering goed blijft zitten. Deze wezens zijn in wezen niegetisch, aantrekkelijk voor mensen, en puur fysiek van aard. Vanuit psychologisch oogpunt is de eerlijk gezegd bijzondere manier waarop mensen deze spreuken uitspreken, het binnendringen in hun onderbewustzijn. Zodra dit doelwit is gekozen, weten mensen meestal zeker dat er een afzichtelijk stalker-monster op het punt staat van achter hen te verschijnen. Afhankelijk van de duisternis van het kristal zal een succesvolle spreuk een flitsend licht en een aantal met magie omringde holtes achterlaten in het gebied van de spreuk. Necromancers gebruiken deze om magie uit te oefenen tegen vijanden, om magie uit te oefenen tegen invloeden van binnenuit, en om zieken te genezen.

Onlosmakelijk verbonden met talismannen, zijn toverstokken en stokken voorwerpen van oude talismannen en monの魔 accessoires die door moderne tovenaars worden gegoten. Deze voorwerpen worden soms gebruikt om goddelijkheid te claimen voor hun beoefenaar, hoewel deze nog steeds geen aanspraak maken op goddelijkheid. Ze worden vaak geassocieerd met charisma en de sensatie van plotseling weven aan een koord van geluk of pure kracht. Net zoals men een walnoot openhoudt voor geluk, gebruiken hedendaagse zwervers deze parafernalia om zich te beschermen tegen het Boze Oog en andere bovennatuurlijke wezens. Eenmaal in de toverstokken van de individuele drager, of indien ze door een tovenaar werden gedragen, wordt een mantel rond het middel gelegd.

Toverstokken worden het meest gebruikt door tovenaars in gevechten en worden vaak als wapen gegooid. Ze zijn gemaakt van hout, been, leer, of zilver of goud. Soms zijn ze bedekt met geheime symbolen of zitten ze in tassen of andere loophulpmiddelen. Aanvankelijk werden toverstokken alleen door tovenaars gedragen in uiterlijke situaties en was er geen sprake van enige vorm van waarzeggerij. De toverstaf van vandaag is echter een beetje anders dan zijn oorsprong. In de oudheid werden toverstokken geheel van hout, goud of zilver gemaakt en soms voorzien van edelstenen zoals maansteen, dierpunten, of vogelveren.

Toverstokken zijn zonder twijfel het populairste sieraad dat zowel door mannen als vrouwen wordt gedragen. Ze zijn uiterst in de mode en worden voortdurend aangevuld in de wereld van de mode-sieraden. Een goed gemaakte hoge hakAccessoires wardobe kost u vele honderden in zijn materialen.

De American Pediatric Association beveelt aan dat kinderen alleen niet-metalen juwelen dragen, omdat metalen juwelen ernstige dermatonomische gevolgen voor de huid kunnen hebben.

De American Academy of allergyBreastfeedingendants raadt alle vrouwen en mannen aan niet-metalen sieraden borstvoedingsaccessoires sieraden te gebruiken tijdens de borstvoeding van hun zuigelingen. Voortdurend blootgesteld worden aan metaal zal zeker zijn effect hebben op de huid van een kind. Zowel volwassenen als kinderen kunnen ooit in hun leven aan de effecten van deze metalen artikelen worden blootgesteld.

Het effect op de huid van een kind wanneer het tijdens een voeding rechtstreeks op de borst wordt aangebracht, is in het begin minimaal, maar meer blootstelling aan deze voorwerpen over een langere periode kan leiden tot zwaar allergische huidreacties.

Ook niet-metalen borstvoedingskralen hebben een minimaal effect op de borst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *