Hoe je haar er geweldig uit te laten zien

Haarmode

 

 

 

Hallo iedereen, ik hoop dat jullie weekend geweldig was! Ik heb zeker genoten van het mijne. We hebben het gehad over wat je nodig hebt voor je fantastische aankomst. Hopelijk heb je die vragenlijst ingevuld en hopelijk heb je leuke ervaringen gehad in de rij. Ik begin altijd graag met de basis, haar knippen en kleuren.

Je haar knippen is heel belangrijk. Knip eerst alle plukken haar tot net in de neklijn. Gewoon sayin, nice by you. Trek het naar achteren, zodat je kunt beoordelen hoe kort we gaan worden. Maak je geen zorgen over de zijkanten, je zult veilig zijn. We gaan beginnen met het knippen van ieders haar op dezelfde lengte. De meeste mensen zijn in de war over de achterkant. Het is niet dat het knippen, het is dat het kunnen zien van de ruglijn een goede zaak is. De meeste mensen weten dat ze één kant naar achteren moeten hebben. Wat ze niet weten is dat je het kunt gladstrijken zodat je een rug van één lengte hebt. De meeste mensen willen geen rug die te kort is. Als je nog nooit naar de kapper bent geweest, kun je het beste naar een professionele kapper gaan. Ik doe het graag zelf!

je haar kleuren is makkelijk, en leuk. Maar de keuze is aan jou. Blijf bij de kleur waar we normaal voor gaan. Ik heb verschillende dames gezien die hun haar gitzwart kleurden, en dan wat dof bruin toevoegden. Nee dank je, ik ben zwart, en om eerlijk te zijn, dat is meestal een slechte keuze. Waarom? Omdat bruin smerig overkomt en moeilijk te stylen is, en je zult eindigen met dat grijs dat erop lijkt, vooral in de winter. Als je eenmaal je haarkleur hebt bepaald, probeer dan geen dure producten te gebruiken om het er glanzender of donkerder uit te laten zien. Gebruik gewoon water en conditioner. Als je dan nog eens $10 extra moet betalen, koop dan een kleurproduct dat is getest en niet op dieren is getest. Dat is nog eens een koopje!

De echte deals zullen echt hetzelfde zijn als overal elders. De effecten zullen subtiel zijn, maar kunnen een diepgaande invloed hebben op hoe je over jezelf denkt. Als je niet zeker weet wat je moet kiezen, ga dan naar een professional. Zij weten wat er goed en wat er slecht uitziet. Het is zeker het proberen waard! Highlights die je laten opvallen zijn zeker een leuke optie, en kunnen een toevoeging zijn aan een gladde en verfijnde look. In plaats van folies of een kapje te gebruiken, neem je gewoon de punt van je borstel, dompel je die in de gewenste lichtreflectie en begin je je haar over je schouder te borstelen, waarbij je de inline-beweging volgt.

Een krultang wordt snel een waardevol instrument in de cosmetica-uitrusting van elke vrouw. Het is niet moeilijk om je haar mooi te houden. Een beetje extra zorg aan je haar besteden wordt beloond met gezond uitziend en verbluffend gestyled haar. Neem een paar minuten de tijd om je haar te krullen voor je het laat steilen of stylen. Gebruik een paar bobby pins, zet je haar vast rond je schouders en begin terug te krullen naar je kruin. Als je ze nog nooit hebt gebruikt, kijk dan eens naar de oudere Hollywoodsterren en vraag je stylist wat zij zouden doen. Het mooie van het zelf doen is dat er niet veel variabelen zijn. Het is makkelijk om gewoon te kiezen wat er uiteindelijk het beste uitziet.

Als je dit nog nooit gedaan hebt, wees dan voorzichtig! Hoe verleidelijk je het ook vindt om te leren hoe je een stijl- of krultang moet gebruiken, je moet het rustig aan doen en ervan genieten. Als je lacht om hoe makkelijk het is, ga je de volgende keer nog harder werken. Oefening baart immers kunst. Hopelijk heeft deze kleine tip je geholpen om een frustrerende periode door te komen en je haar er fantastisch uit te laten zien!

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *