Drie Groene Tikken

Groene vink

 

 

 

Drie groene vinkjes betekent dat het bericht door de ontvanger is verzonden. Wanneer u het bericht tussen twee personen verstuurt, geeft het derde groene vinkje aan dat hij uw bericht heeft ontvangen.

Binnen een ontvangen groepsgesprek kunt u niet zien waar een bericht zich bevindt, maar wel wat de inhoud ervan is. Het is echter wel mogelijk na te gaan welke berichten u hebt ontvangen.

Een gefilterd door uw eigen bericht, dat u kunt bedienen met de rechtermuisknop

Dit is een filterpaneel dat controleert op berichten die verstuurd zijn door mensen in je spel. Naast het bericht dat is verzonden, zal het ook controleren op berichten die zijn verzonden door mensen die niet in je spel zitten. Smooth Drink maakt discreet gebruik van de hoge compatibiliteit van de krachtige fundamentele karakters, wat betekent dat je een beschadigd bericht kunt herstellen door afzender en ontvanger te controleren.

Bovendien filtert Smooth Drink discrete ook spamberichten zoals “goedkope foto’s” die in onze chatstream rondgaan.

Verbreek de verbinding met vrienden! Een filter knop tussen, die sommige bekende vrienden ontkoppeld

Met deze filterknop kunt u de automatische uitwisseling opschonen en een deel van het chatverkeer met vrienden doden, zodat achtergrondchatten niet langer doorgaat. Maar het kan zijn dat u een deel van de chat-activiteit mist door het drukke verkeer.

Algemene chat kleuren

De volgende kleuren worden toegepast als de zichtbaarheid Geel is, Groen het hele scherm of Rood als je geen verbinding hebt met Steam vrienden. Merk op dat deze combo wordt toegepast in directe volgorde: van NuisanceWorld Xbox naar deze blog.

Veel plezier, wees niet negatief en deel!

Vond je het leuk dat de verrassing eindigde bij de laatste stappen? (-> Daar daar…)

Voel je vrij om vragen of opmerkingen achter te laten op deze Steam Community en wil je updates ontvangen over het spel. Dus laat een reactie achter, stuur me een mail of stel me al je vragen.

Veel plezier!

lees meer:

ecd
vecozo

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *