Bohemian Armbanden

 

 

 

 

 

 

Bohemian armbandjesJe moet surfen op het web. Zoeken naar Boho armbanden is niet moeilijk. Hou van de sites van Swarovski online en Boho Bazaar.

Het omdoen van een Boho juweel is in feite een prachtige manier om je look te verbeteren. Als je iets zachts wilt aantrekken, bijna per ongeluk, dan moet die speciale Boho mode wel mooi zijn. Mooie kunstwerken, traditionele vaardigheden en traditionele ontwerpen hebben BoHo! Heel typisch, als u Swarovski kristallen altijd op elk sieraad dat u bezit zult toevoegen, zult u er nooit saai en saai uitzien.

De armband is versierd met prachtige, kleurrijke kralen – je bepaalt je eigen stijl, of je pakt gewoon iets moois voor bij je kleding. Als je deze armband in modieuze stijl combineert met een Boho-jurk met gaatjes, is hij cool en kleurrijk. Je kunt je in een romantische stemming bevinden, vol energie en heel vrouwelijk. En natuurlijk moet de outfit eenvoudig zijn. Een peasant top, tee shirt, een vest of een eenvoudige, mooie off the shoulder shirt zijn het best aangevuld met een doek, handgemaakte doek met mooie, heldere Swarovski kristallen.

Swarovski-kristallen geven u een natuurlijke, goed uitziende, oogverblindende look. Het draait allemaal om de kristallen en omdat ze al duizenden jaren door onze voorouders werden gebruikt, kunnen we voelen dat ze ons geluk brengen. In de moderne mode heeft Swarovski opnieuw zijn weg naar de top gevonden, en een peasant top met een peasant ketting gaat er heel goed mee samen, in elke situatie.

Bohemien statement ketting met kralen kan een mooie combinatie zijn met jurken, shirts of tunieken. Als je tuniek te effen is, maar je toch iets interessants wilt dragen, dan kun je in plaats van een vierkante hals een lief, gebogen topje kiezen, dat goed zal staan bij een Boho-stijl. Een fijn linnen topje in touwstijl kan ook, maar dan echt technisch van smaak, terwijl de bovenkleding zowel heel levendige laagjes met fijne kraaltjes of kristalhttp://www.joebloggschovel.comwith veel glimmende steentjes kan zijn.

Dan is er een Boho top met etnisch borduurwerk gedaan in resham dat bijna de bovenrand raakt. Zet op een diploma kettingen om deze bohemien look te krijgen.

Tassen of chawls gemaakt van dunne maar sierlijke rayon stoffen kunnen worden gecombineerd met een fijne top met Boho stropdas.

een fijne Aziatische mode online winkel voor een verscheidenheid van resham werk gedaan in zachte pastels en spannende tinten.

Voeg een vleugje kleur toe aan een normaal gesproken wit ensemble door gebruik te maken van een veelkleurige geborstelde nylonstof met enkele Swarovski-kristallen.

Reshamwerk op pastelkleuren is een creatieve manier om de pastelkleuren te laten opvallen. Probeer vilt te mengen met bedrukt.

lees meer:

 Ketting edelsteen

 Ketting met edelsteen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *